Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı okulumuzda gerçekleştirilen törenle tüm coşkusuyla kutlandı.

Okulumuz Bando takımını hazırlayan Kamuran ÖZEL Öğretmenimize,gösterileriyle kutlamalara renk katan 1. sınıf ve Anaokulu öğrencilerimize ve öğretmenlerine,eğitmenlerine, programı sunan Pınar ÖZDEN DENİŞ ve Şevket Genişol Öğretmenlerimize,konuşmalarından dolayı Selim PAŞA ve Sayın Müdürümüz Ruhi ÖZ'e ve programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Nis

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ve DESKİ ile okulumuzun ortaklaşa yürüttüğü projede "SU DOSTU OKUL" unvanını kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Nis

Okul sporları kapsamında düzenlenen okullar arası okçuluk yarışmalarında 3. sınıf öğrencimiz okulumuza ikincilik madalyası getirdi.

Nis

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde yürütülen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen ‘Bağımlılıkla Mücadele’ konulu resim yarışmasında okulumuz 4/K sınıfı öğrencisi Elif TOPAL İl Birincisi olup; eseri Ankara'da ilimizi temsil edecektir. Öğrencimizi, öğretmenini ve ailesini tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuz konferans salonunda kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda tören yapıldı.

Mrt

Okul sporları kapsamında düzenlenen okullar arası halk oyunları yarışmasında okulumuzu temsil eden halk oyunu ekibimiz okulumuza ikincilik kupası getirdi.

Mrt

Okul sporları kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında okulumuz minikler A kızlar ve minikler B genel kategorilerinde iki adet ikincilik elde etti.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz sınıf öğretmeni Pınar ÖZDEN DENİŞ'in danışmanlığını yürüttüğü 'Kodlamaya Hazırım' e Twinning projesi kapsamında 13 Şubat  Güvenli İnternet Günü etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 4. sınıf öğrencilerine eğitim verildi.

Şbt

6 Şubat 2023'te gerşekleşen Kahramanmaraş merkezli depremleri unutmadık, unutmayacağız.

Şbt

Okulumuz 2-B Sınıfı öğrencileri "Kodlamaya Hazırım" isimli projelerini uygulamaya başlayarak ocak ayı etkinliklerini tamamladılar.

Okulumuzda bulunan müzik,resim,akıl ve zeka oyunları , spor atölyelerinde öğrencilerimiz fiziksel,bilişsel gelişimlerini destekleyecek etkinlikler gerçekleştirmekteler.Atölyelerede bulunan öğretim materyalleri ile dersleri uygulamalı olarak yaparak yaşayarak öğrenen öğrencilerimiz daha etkin öğrenme sağlıyor.

2E Sınıfı ve öğretmenleri Ayşe TOPUZ hayvan haklarına yönelik farkındalık çalışması ve hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için neler yapılabilir konusunda farkındalık yaratmak adına Hayvan Barınağına ziyarette bulundular.Sevgi dolu zaman geçiren öğrenciler hayvan hakları konusunda bilinçlendi.