May

Okulumuzda bir grup gönüllü 4. sınıf öğrencileri ile müdür yardımcımız İlke ÖZER danışmanlığında eTwinning projesi yürütülmektedir.

Nis

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği okullar arası satranç turnuvasında minik A kızlar kategorisinde yarışan takımımız dereceye girdi.

Nis

Okul sporları kapsamında il genelinde düzenlenen satranç turnuvasında minikler B kategorisinde yarışan sporcularımız dereceye girdi.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen Mehmet Akif Ersoy temalı Resim Yarışması ve İstiklal Marşı Ezbere Okuma Yarışması'n da dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

D.D. Emsan İlkokulu  İstiklal Marşı Okuma Yarışması

Birincisi Elif DAĞDELEN 1-H

Esila Serra ÇAY 1-M

İKİNCİ: Zeynep Beril TOSUN 3A

ÜÇÜNCÜ: Su ELMAS 2G

Mansiyon :  Duru AY 3M

D.D. Emsan İlkokulu  Mehmet Akif Ersoy Temalı Resim Yarışması

BİRİNCİSİ  Elif TOPAL 3K

İKİNCİSİ İclal EKİZ  3K

ÜÇÜNCÜSÜ Ülkü Sare SİCİM 1A

MANSİYON   Galip EMİR ÖZTÜRK 1M

Şbt

Okulumuzda yürütülmekte olan E Twinning projeleri için oluşturulan E Twinning Köşeleri

Şbt

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu olarak Erasmus+ 2022 yılı teklif çağrısına başvuruda bulunduğumuz TEMEKL EĞİTİME YENİLİKÇİ BAKIŞ,İLK DİJİTAL OKULUM ADLI projemizhibe almaya hak kazanmış olup okulumuz öğretmenleri ve öğrencileriyurt dışında kısa dönem eğitim alma fırsatı yakalamıştır.

'I LEARN SOCIALLY AND EMOTIONALLY'     &  'HAPPINESS IS WITH US'    E TWINNING PROJERİ

Okulumuz İngilizce öğretmenleri Sevda GÖZÜKIR ve Sultan ÇAKIR 'ın ayrı ayrı yürüttükleri 'I LEARN SOCIALLY AND EMOTIONALLY' ve 'HAPPINESS IS WITH US' e-twinning projeleri Ulusal Destek Servisi tarafından değerlendirilmiş ve Ulusal Kalite Etiketi  almaya hak kazanmışlardır.Öğretmenlerimizi,öğrencilerimizi ve velileriimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimiz bu projelerle işbirlikçi yöntemlerle çalışmalar yaptılar, dijital yeterliliklerini arttırdılar , çok farklı web 2 araçlarını kullanmayı öğrendiler ve etkinliklerinde uyguladılar,farklı sosyal sorumluluk projelerinde yer aldılar, okul içinde düzenledikleri panolarla yaptıkları çalışmaları okul içinde ve dışında tanıttılar.Tüm bu etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirdikleri uygulamaları e-güvenlik ve siber zorbalık bilinciyle uyguladılar.

Okulumuz "Daha Güvenli Okullar İçin" sloganıyla yola çıkan www.esafetylabel.eu sitesi üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda Bronz e-güvenlik Etiketi almıştır.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisinin duzenlemis oldugu "Ben de Okudum" projesi kapsaminda okulumuz ogretmenlerinin okudugu "Hiperaktif Çocuk ve Ergen Okulda" adli kitabi yorumlayip deneyimlerimizi paylastik.Mudurumuz Sayin Ruhi Öz 'e, Rehber Ogretmenlerimiz Seçil Palaşoğlu ,  Eliff Çakır , Mustafa Ari' ya ve etkinligimize katilan degerli ogretmenlerimize cok tesekkur ediyoruz.

Ara

Kızılay işbirliği ile okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Kan Bağışı Kampanyasına destek veren tüm öğrencilerimize,velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Geleceğin kan bağışı kahramanları bu önemli günün anlam ve önemine uygun  sergiledikleri kısa piyeslerle büyük beğeni topladı.Öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

May

Denizli il Milli Eğitim Müdürlüğünün Okul Egitimi alaninda 2021 Erasmus Akreditasyonu kapsamında 2021-1-TR01-KA121-SCH-000011430 nolu proje kapsamında okulumuz Almanya Berlin de STEM egitimi almıştır.

May

Okulumuz Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu,  Erasmus Akreditasyonuna sahip Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde yürütülen 2021-1-TR01-KA121-SCH-000011430 ( STEM ) projesi kapsamında okulumuz konsorsiyum üyesi olmuştur. Bu proje kapsamında okulumuzdan Okul Müdürümüz Ruhi ÖZ  ve İngilizce Öğretmenimiz Fevzi KAYRAKÇI Almanya'nın Berlin kentinde 16.05.2022-22.05.2022 tarihlerinde STEM eğitimi kapsamında (kurs hareketliliği) faaliyetine katılacaktır.

Projenin hedefi: Okullarımızda sorgulama, bilimsel düşünme, araştırma, buluş yapma ve üretim becerilerini geliştirmeye yönelik STEM eğitim modelini yaygınlaştırmak.

Öğrencilerimizin gelecek yıllarda çağı yakalaması ve değişen dünyaya uyum sağlaması açısından önemli bir yeri olan STEM eğitimi belirli düzeyde bilgi birikiminin yanında olanakların iyileştirilmesini gerektirmektedir. Öğretmenlerin mesleki olarak STEM eğitim modeli hakkında beceri ve yetkinliklerinin artırılması, disiplinler arası çalışmaların teşvik edilmesi, STEM eğitimi için gerekli materyal ve kaynak desteğinin sağlanması, elde edilen tecrübelerin paylaşımı için farklı platformların oluşturulması ve bu platformlar ile iyi uygulamaların yaygınlaştırılması ve gerçekleştirilecek çalıştay, konferans, proje vb. etkinliklerin hedef kitleye ulaştırılması gerekmektedir.

Mrt

İstiklal Marşı'nin Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsaminda ilimizde düzenlenen "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet " temalı resim yarismasinda Okulumuz 2K sınıfı öğrencisi Elif TOPAL il 2.si olmustur.Öğrencimizi,öğretmeni Sati Birdal 'ı ve ailesini tebrik ediyoruz.

Okulumuz 4P sınıf öğretmeni ve öğrencileri, soyut ve mecaz kavramlar olan atasözü ve deyimleri daha iyi anlamlandırmak adına resimlere ve nesnelere boyut kazandırarak hazırladıkları Atasözü ve Deyimleri Somutlaştırma Sergisi düzenlediler. Sınıf Öğretmeni Hüseyin GÜNYILMAZ, öğrencilerini ve velilerimizi bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz konferans salonunda 2-N sınıfı ve öğretmenleri Emine Göçer'in hazırladığı programla kutlandı. Emekli Öğretmenlere plaketleri ve Hizmet Şeref Belgeleri okul müdürümüz Ruhi ÖZ tarafından takdim edildi.Okulumuzda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Yarışması ve Şiir Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.Program öğrencilerin şiirleri, okulumuz öğretmenlerinin müzik dinletisi ve 2-N sınıfının hazırlamış oldukları gösterilerle devam etti. Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.