SU DOSTU OKUL PROJESİ

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ve DESKİ ile okulumuzun ortaklaşa yürüttüğü projede "SU DOSTU OKUL" unvanını kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ve DESKİ ile okulumuzun ortaklaşa yürüttüğü "MİNİK ELLER SU DOSTU" isimli proje ile öğrencilerimize suyu tasarruflu kullanmaları gerektiği konusunda bilinçlendirme eğitimleri verdik, okulumuzdaki su kaçaklarını önledik, bahçemize su deposu koyarak yapmur suyu biriktirme uygulamaları yapıp bahçemizi suladık. Bu uygulamalarla öğrencilerimiz her gün su dostu öğrenci yeleği giyerek okulumuzu denetledi ve aksayan yerleri okul yönetimimize bildirdi. Öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi. "SU DOSTU OKUL" unvanını kazanarak yarınlarımıza sahip çıtık. Kurumumuza bu imkanı sağlayarak bizleri destekleyen ve başarımızı belgeleyen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Osman ZOLAN'a teşekkür ederiz.

18-04-202418-04-2024

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 17:43 - Görüntülenme: 28