Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu

Adres
MEHMETÇİK MAH. İNCİLİPINAR CAD. DOĞAN DEMIRCIOĞLU EMSAN İLKOKULU BLOK NO: 159 İÇ KAPI NO: 1 PAMUKKALE / DENİZLİ
Vizyon
Biz “Araştıran, sorgulayan, sosyal sorumluluk bilinciyle inovasyona önem veren ve her zaman, her yerde etki yaratan bir okuluz”
Misyon
Biz, “Eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkin bir şekilde okulumuzda uygulayan, öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlayan, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi amaç edinen, öğrendiklerini hayatında uygulayabilen, kendini geliştiren, yenileyen ve dönüştüren, bilgiyi paylaşıp, geleceğine yön veren, anadilini doğru ve etkili konuşup yazan, anlayan, milli ve evrensel değerleri bilen ve sahiplenen, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirmek” İçin varız.
Başarılar
Okulumuz İl merkezinde öğrenci sayısı bakımından en kalabalık ve başarılarından dolayı rağbet edilen bir okuldur. Okulumuzun başarısı sadece SBS de değil, spor dalarında da kendisini göstermiştir. Örneğin 2012 yüzme finallerinde takım olarak Türkiye üçüncülüğü, bireyselde Türkiye rekoru ve Türkiye birincilikleri mevcuttur.
Öğretim Şekli :Okulumuz gündüzlü olup normal eğitim-öğretim yapmaktadır.
Saatler
Sabah Giriş : 08:45 Öğle Arası Dinlenme : 12:10 - 13:10 Öğleden Sonra Çıkış : 14:45 8:45 - 14: 45
Okulumuz kaloriferlidir. Yakacak olarak doğalgaz kullanılmaktadır.
Ulaşım
Büyükşehir Belediyesine bağlı ulaşım araçları ve şehir içi minibüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Daha önce Denizli Merkez olarak geçen yer “12.11.2012 tarih 6360 sayılı ON DÖRT İLDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE YİRMİ YEDİ İLÇE KURULMASI İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN “ ile adı Pamukkale İlçesi olarak değiştirilmiştir.
0 Km.