İlke ÖZER - Müdür Yardımcısı

Öğretmenimiz 1985 yılında Denizli’de doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladıktan sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2009 yılında İstanbul’da memuriyet hayatına başlamış ve zorunlu hizmetini burada tamamlamıştır. İkinci lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlayan öğretmenimiz, lisansüstü eğitimini ise Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında tamamlamıştır. 2021 yılında yapılan Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı ile okulumuza müdür yardımcısı olarak atanmıştır. Halen müdür yardımcısı olarak görev yapan öğretmenimiz, evli ve iki çocuk annesidir.

Çalıştığı kurumlar:

- İSTOÇ İlkokulu (Bağcılar/İSTANBUL)

- Atatürk İlkokulu (Babadağ/DENİZLİ)

-Mehmet Özen İlkokulu (Tavas/DENİZLİ)

-Gazi İlkokulu (Tavas/DENİZLİ)