'EMSAN ÖĞRETMENLERİ OKUR'

Okul Rehberlik Servisimizin düzenlediği "Emsan Ogretmenleri Okur" projesinin bu yılki etkinliğine, katılımıyla bizleri çok mutlu eden Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Çimen  de teşrif etti . Bu projenin yürütülmesinde emeği geçen başta Sayın Okul Müdürümüz Ruhi Öz  'e, Rehberlik Servisimiz Seçil Palaşoğlu , Mustafa Arı,  Eliff Çakır'a ve katılımcı öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.Projemiz kapsamında belirlediğimiz Ziya SELÇUK'un 'Kırk Kere Söyledim' isimli kitabını öğretmenlerimiz okudu ve biraraya gelerek kitapta konusu geçen olay,durum ve çıkarımlar hakkında eleştiriler ve yorumlamalar yaparak öğrenci,veli,öğretmen arasındaki ilişkilerin nasıl daha bilinçli temeller üzerine atılabileceğini tartıştılar.

25-01-202425-01-202425-01-2024

Yayın: 25.01.2024 - Güncelleme: 25.01.2024 13:15 - Görüntülenme: 47